Натуральна продукція для здоров'я та краси
Крем-флюїд зволожуючий

Крем-флюїд зволожуючий

  • Має пом’якшувальну, інтенсивно зволожуючу та заспокійливу дію після душу, ванни, солярію, басейну та сауни.
  • Є сильним антиоксидантом, захищає клітини шкіри від пошкодження УФ-випромінювання та інших агресивних факторів.

Бажаєте побалувати вашу шкіру вишуканою турботою? Цей крем-гель чудово живить і зволожує шкіру, відновлює її після зневоднення та агресивної дії сонячних променів. Знімає подразнення, підвищує тонус та захисні властивості шкіри, надає їй гладкості та зволоження на тривалий період.

В його основу входить гель алое вера, одним з його головних діючих компонентів є полісахариди, які мають глибоке зволожуючу дію, а також здатні стимулювати місцевий імунітет шкіри. Також до його складу входить антиоксидантний комплекс, що складається з вітамінів А, Е, С та ферменту супероксиддисмутазу (СОД), саліцилова кислота та понад 20 мінералів та 18 амінокислот. Гель алое віра дуже ефективно відновлює шкіру після сонячних опіків, прискорює загоєння легких ранок та порізів; допомагає у лікуванні запальних захворювань шкіри; Добре зволожує, заспокоює, захищає шкіру, нормалізує колір і надає шкірі матовість і свіжість, насичує її вітамінами та мікроелементами.

Олія бавовни – його вік використання в косметиці обчислюється століттями і купити його було можливо тільки в Стародавній Греції та Єгипті. До складу нашого крем-гелю входить водорозчинна олія бавовни, яка має унікально збалансований склад: лінолева кислота, токофероли, фітостероли та омега-6 кислоти, які забезпечують заспокійливу, захисну, регенеруючу та зволожуючу дію на шкіру. Також сприяють виробленню колагену і підтримують оптимальний водний баланс епідермісу, протидіючи його пересиханню, створює ефект “шовковистості” на шкірі.

ОЛИВКОВЕ ОЛІЯ (ВОДОРОЗДІЛЬНЕ) – містить велику кількість антиоксидантів і вітамін Е, який допомагає шкірі краще засвоювати вітаміни А, Д, К і перешкоджає в’яненню клітин, знімає роздратування. Підвищує тонус та захисні властивості шкіри. Надає шкірі гладкість та зволоження на тривалий період.

ЕКСТРАКТ ЛОТОСА – з давніх часів використовується у східній косметології. Має пом’якшувальну, інтенсивно зволожуючу та заспокійливу дію після душу, ванни, солярію, басейну та сауни. Також є сильним антиоксидантом, що захищає клітини шкіри від пошкодження УФ-випромінюванням та іншими агресивними факторами.

ЕКСТРАКТ ЖАСМИНА – використовується в елітній косметиці через унікальний комплекс його корисних властивостей. Він є потужним регенеруючим засобом, мобілізує захисні резерви шкіри, стимулює обмінні процеси, посилює природні захисні властивості та насичує шкіру необхідними вітамінами, надає шкірі гладкості та шовковистості. Дослідження показали, що екстракт жасмину має також сонцезахисні та ранозагоювальні властивості – захищає від сонячних опіків і допомагає відновити вже пошкоджені клітини, має антисептичну та протизапальну дію. Він оберігає шкіру від передчасного старіння та попереджає появу пігментних плям – наслідки сонячного випромінювання. Екстракт жасмину – це найсильніший антиоксидант.

Екстракт ЛИПИ. У стародавніх слов’ян дерево липи було уособленням богині кохання та краси Лади. Вінки з квітів липи плели як символ жіночності та краси служниці Афродіти. Екстракт липи багатий вітаміном С та іншими корисними компонентами, надає пом’якшувальну та заспокійливу дію на шкіру. Він попереджає лущення і має зволожуючу, очищувальну, протизапальну та захисну дію. Особливо підходить для захисту та зволоження шкіри в період перепадів температур та сильного вітру. Використовується при опіках шкіри.

Також до складу крему входить Д-Пантенол – це похідне пантотенової кислоти, яка є водорозчинним вітаміном групи В і складовою коферменту А. Усуває пошкодження шкіри, викликані механічними, хімічними, температурними факторами, знімає роздратування після ультрафіолетового (в т.ч. сонячного) і рентгенівського випромінювання, загоює опіки різного походження. Показаний навіть вагітним жінкам та грудним дітям.