Натуральна продукція для здоров'я та краси
Сироп йогуртовий

Сироп йогуртовий

  • Покращує травлення та нормалізує моторну функцію кишечника.
  • Усуває здуття живота, метеоризм, коліки.
  • Усуває інтоксикацію.
  • Допомагає забезпечити організм повноцінним харчуванням та оздоровити мікрофлору кишечника.

У комплексному лікуванні дисбактеріозу кишечника вам знадобиться використання різних препаратів (пробіотиків, пребіотиків, ентеросорбентів, травних ферментів тощо). Звичайно, завжди краще працювати на випередження та забезпечити профілактику можливих порушень мікрофлори кишечника. І в тому і в іншому випадку Вам на допомогу прийде йогуртовий Сироп ТМ «Примафлора».

Склад: йогурт-концентрат, лактулоза, яблучний пектин, глюкозно-фруктозний сироп, сорбінова кислота (з червоної горобини).

Дія сиропу йогуртового:

  • Поліпшення балансу між представниками нормальної мікрофлори та патогенними або умовно-патогенними мікроорганізмами.
  • Сприяє розщепленню солей жовчних кислот, що дозволяє знизити концентрацію холестерину у крові.
  • Покращує травлення та нормалізує моторну функцію кишечника.
  • Усуває здуття живота, метеоризм, коліки.
  • Усуває інтоксикацію.
  • Стимулює та покращує функції місцевого імунітету.
  • Згубно впливають на бактерію Helicobacterpylori, яка провокує розвиток виразкової хвороби та хронічного гастриту.
  • Відновлює мікрофлору кишечника після антибіотикотерапії.
  • Купує пронос, викликаний гострою кишковою інфекцією.
  • Пригнічує ріст та розмноження патогенних мікробів у кишечнику, таких як, наприклад, сальмонели, листерії, кампілобактери, шигели або холерні вібріони; зміцнюючи та оздоровлюючи кишкову стінку.
  • Усуває надмірну кількість слизу зі стінок та з просвіту товстого кишечника.
  • Прискорює процеси загоєння стінки товстої кишки.
  • Має протизапальну, антибактеріальну дію.
  • Сприяє абсорбції мінералів та зміцненню кісток.
  • Потрапляючи в кишечник, сприяє всмоктуванню та максимально повному засвоєнню кальцію.
  • Регулярне вживання знижує ризик карієсу.
  • Є хорошим профілактичним засобом, що запобігає розвитку серцево-судинних захворювань.
  • Зменшує ризик виникнення злоякісних та кістозних утворень.
  • Має антирахітичну та антиалергенну дію.
  • Наявність вітамінів В1, В2, В5, В6 у сиропі забезпечує клітинну активність.

Сироп йогуртовий використовується при:

  • лікуванні печінкової енцефалопатії;
  • гострої та хронічної печінкової недостатності;
  • гепатитах, цирозах, гепатохолециститах;
  • гастритах, виразковій хворобі;
  • алкогольної інтоксикації печінки;
  • запорах різного походження;
  • харчових отруєннях із синдромом гнильної диспепсії у дітей;
  • гострої інфекційної діареї;
  • дисбактеріоз кишечника;
  • геморої, анальних тріщинах;
  • у післяопераційному періоді, особливо у разі операцій кишечника;
  • для відновлення нормального функціонування кишечника після лікування антибіотиками, променевої терапії та хіміотерапії;
  • гострих інфекційних захворюваннях, наприклад, грип, ГРЗ та ін;
  • для профілактики та лікування алергії, карієсу, онкозахворювань;
  • для нормалізації роботи серцево-судинної, кістково-суглобової системи (переломи, остеопороз та ін.).

Вживання йогуртового сиропу допомагає забезпечити організм повноцінним харчуванням і оздоровити мікрофлору кишечника.
Сироп йогуртовий сприяє відновленню сил, корисний у будь-якому віці, особливо дітям та літнім людям.
У сиропі міститься 40% живої культури та 13% лактулози.

Рекомендації при вживанні: дорослим по 1 чайній ложці 2 рази на день. Дітям по 1 кавовій ложці 2 десь у день. У профілактичних цілях дорослим та дітям – 1 раз на день.
Перед вживанням збовтати.

Номінальний обсяг: 100 мл (мл).
Вага: 120 г.
Термін придатності до споживання: 24 місяці з дати виготовлення.
Умови зберігання: зберігати на відстані від джерел тепла та прямих сонячних променів, у недоступному для дітей місці при тепературі від +5 °С до +25 °С.

Без ГМО