Сироп йогуртовий
- Покращує травлення та нормалізує моторну функцію кишечника.
- Усуває здуття живота, метеоризм, коліки.
- Усуває інтоксикацію.
- Допомагає забезпечити організм повноцінним харчуванням та оздоровити мікрофлору кишечника.
У комплексному лікуванні дисбактеріозу кишечника вам знадобиться використання різних препаратів (пробіотиків, пребіотиків, ентеросорбентів, травних ферментів тощо). Звичайно, завжди краще працювати на випередження та забезпечити профілактику можливих порушень мікрофлори кишечника. І в тому і в іншому випадку Вам на допомогу прийде йогуртовий Сироп ТМ «Примафлора».
Склад: йогурт-концентрат, лактулоза, яблучний пектин, глюкозно-фруктозний сироп, сорбінова кислота (з червоної горобини).
Дія сиропу йогуртового:
- Поліпшення балансу між представниками нормальної мікрофлори та патогенними або умовно-патогенними мікроорганізмами.
- Сприяє розщепленню солей жовчних кислот, що дозволяє знизити концентрацію холестерину у крові.
- Покращує травлення та нормалізує моторну функцію кишечника.
- Усуває здуття живота, метеоризм, коліки.
- Усуває інтоксикацію.
- Стимулює та покращує функції місцевого імунітету.
- Згубно впливають на бактерію Helicobacterpylori, яка провокує розвиток виразкової хвороби та хронічного гастриту.
- Відновлює мікрофлору кишечника після антибіотикотерапії.
- Купує пронос, викликаний гострою кишковою інфекцією.
- Пригнічує ріст та розмноження патогенних мікробів у кишечнику, таких як, наприклад, сальмонели, листерії, кампілобактери, шигели або холерні вібріони; зміцнюючи та оздоровлюючи кишкову стінку.
- Усуває надмірну кількість слизу зі стінок та з просвіту товстого кишечника.
- Прискорює процеси загоєння стінки товстої кишки.
- Має протизапальну, антибактеріальну дію.
- Сприяє абсорбції мінералів та зміцненню кісток.
- Потрапляючи в кишечник, сприяє всмоктуванню та максимально повному засвоєнню кальцію.
- Регулярне вживання знижує ризик карієсу.
- Є хорошим профілактичним засобом, що запобігає розвитку серцево-судинних захворювань.
- Зменшує ризик виникнення злоякісних та кістозних утворень.
- Має антирахітичну та антиалергенну дію.
- Наявність вітамінів В1, В2, В5, В6 у сиропі забезпечує клітинну активність.
Сироп йогуртовий використовується при:
- лікуванні печінкової енцефалопатії;
- гострої та хронічної печінкової недостатності;
- гепатитах, цирозах, гепатохолециститах;
- гастритах, виразковій хворобі;
- алкогольної інтоксикації печінки;
- запорах різного походження;
- харчових отруєннях із синдромом гнильної диспепсії у дітей;
- гострої інфекційної діареї;
- дисбактеріоз кишечника;
- геморої, анальних тріщинах;
- у післяопераційному періоді, особливо у разі операцій кишечника;
- для відновлення нормального функціонування кишечника після лікування антибіотиками, променевої терапії та хіміотерапії;
- гострих інфекційних захворюваннях, наприклад, грип, ГРЗ та ін;
- для профілактики та лікування алергії, карієсу, онкозахворювань;
- для нормалізації роботи серцево-судинної, кістково-суглобової системи (переломи, остеопороз та ін.).
Вживання йогуртового сиропу допомагає забезпечити організм повноцінним харчуванням і оздоровити мікрофлору кишечника.
Сироп йогуртовий сприяє відновленню сил, корисний у будь-якому віці, особливо дітям та літнім людям.
У сиропі міститься 40% живої культури та 13% лактулози.
Рекомендації при вживанні: дорослим по 1 чайній ложці 2 рази на день. Дітям по 1 кавовій ложці 2 десь у день. У профілактичних цілях дорослим та дітям – 1 раз на день.
Перед вживанням збовтати.
Номінальний обсяг: 100 мл (мл).
Вага: 120 г.
Термін придатності до споживання: 24 місяці з дати виготовлення.
Умови зберігання: зберігати на відстані від джерел тепла та прямих сонячних променів, у недоступному для дітей місці при тепературі від +5 °С до +25 °С.
Без ГМО