Натуральна продукція для здоров'я та краси
Зубна паста ранкова

Зубна паста ранкова

  • Чудово освіжає ротову порожнину.
  • Забезпечує антибактеріальні, антисептичні, в’яжучі властивості.
  • Покращує виділення первинної амілази.
  • Зміцнює капіляри, покращуючи кровопостачання у яснах.
  • Прискорює загоєння ран та виразок слизової оболонки рота.
  • Чудово відбілює зуби, не ушкоджуючи емаль, видаляє зубний камінь і затримує його повторне утворення.

Склад: вода очищена; сорбітол; гідратований діоксид кремнію; гліцерин; лаурил саркозинат натрію; екстракт квітів соняшника; калини екстракт; звіробою екстракт; ферментований екстракт папайї; екстракт плодів софори; поліетиленгліколь 1500; ксантанова камедь; бензоат натрію; стевіозид; ефірна олія м’яти; ефірна олія лимона; бромелайн.

Дія ранкової пасти:

  • Має сильно виражену антибактеріальну дію щодо широкого спектру мікроорганізмів, у тому числі і стафілококу.
  • Застосовується при стоматитах, гінгівітах.
  • Маэ протизапальну дію при стоматиті, покращує кровообіг у яснах.
  • Запобігає відмиранню тканин зуба при пародонтозі.
  • Має антисептичні, в’яжучі дії.
  • Має ранозагоювальні властивості, прискорюючи регенерацію тканин. Зменшує крихкість та проникність капілярів, підвищує здатність організму засвоювати аскорбінову кислоту.
  • Ефективна при кровоточивості ясен, стоматитних виразках.
  • Стримує зростання та розмноження патогенних мікроорганізмів.
  • Освіжає порожнину рота, усуває біль.
  • Знімає запалення при карієсі, допомагає запобігти його.
  • Перешкоджає запаленню ясен і зменшує наявний.
  • Відбілює емаль зубів.
  • Дозволяє не прати, а розчиняти зубний наліт.
  • Зберігає природні захисні ліпіди шкіри.

Спосіб застосування: невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку, чистити зуби не менше трьох хвилин, потім ретельно прополоскати рот.

Застереження щодо застосування: індивідуальна чутливість до компонентів складу.

Форма випуску: ламінантна туба.

Номінальний об’єм/вага вмісту: 100 мл (мл)/125 г (г) ± 4,5%.

Термін придатності та умови зберігання: 18 місяців, при температурі від +5 оС до +25 оС.